News / Virtuel Sikkerheds Gennemgang

Virtuel Sikkerheds Gennemgang

Virtuel Sikkerheds Gennemgang

Virtuel Sikkerheds Gennemgang

Mange firmaer og lokationer har i disse tider restriktioner i forhold til besøg af udefrakommende. I disse vanskelige tider, bestræber Kee Safety Ltd., sig stadig på at du eller dine ansatte kan være sikret mod faldulykker.

Arbejdet med at identificere og kontrollere sikkerhedsrisici er vanskelig, kompleks og tidskrævende, men med introduktionen af vores nye virtuelle sikkerhedsgennemgang er vi klar til at hjælpe jer igennem processen.

Sikkerhedsgennemgangen er uden omkostninger for dig. Så er det nemt for dig at få en gennemgang, anbefaling og løsning til dit projekt alt imens du komfortabelt sidder på din plads og lader os gøre arbejdet.

Ved hjælp af satellit teknologi, som giver os mulighed for at se på jeres lokation, vil vores sikkerhedskonsulenter identificere faldrisici, komme med anbefalinger, ændringer og løsningsforslag som kan implementeres til gældende regulativer og regler på området, ligeledes kan vi levere en rapport uden at besøge din lokation.

Vores rådgivende tilgang vil udstyre dig med de værktøjer, du har brug for for at komme videre med projektet, og være klar til at gennemføre de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, når der igen er adgang til lokationen.

 

Hvordan virker Virtuel Sikkerheds Gennemgang? 

Den virtuelle sikkerhes gennemgang audit består af tre simple trin.

1. MØDE, LYTTE & FORSTÅ

Først vil vi invitere dig til et online møde, enten via Microsoft Teams eller Zoom. Det vil give os muligheden for at lytte til dine ønsker og forstå dine behov. Du kan invitere ligeså mange af dine kollegaer som du har lyst til. Du skal blot informere os om hvem de er og deres rolle, så vi kan besvare de spøgsmål de eventuelt vil have.

 2. INDENTIFICERE FARER & ANBEFALE LØSNING

Dernæst vil vi benytte satellit teknologi til at se på jeres lokation og opmåle f.eks tagfladen. Vores erfarne konsulent vil vurdere og identificere potentielle farer på taget og komme med et løsningsforslag, som du kan implementere og derved sikre at du overholder alle relevante regulativer og love i dit område.   

3. RAPPORT

Til sidst vil vi udforme en rapport, som præsenteres for dig og dine kollegaer. Denne rapport vil vise hvordan du opnår de relevante regulativer, øger sikkerheden for dine medarbejdere, mindsker risikoen for en ulykke. I sidste ende kan det være med til at reducere erstatningsansvaret og bøder for ikke at overholde gældende regulativer. Rapporten vil også indeholde et nøjagtigt tilbud for at imødekommende dine sikkerhedsbehov.  

 

Kee Safety Virtuel Sikkerhedsgennemgang
- Det er Simpelt, det er Gratis, og det er Smart.   

Hvordan vurdere vi risikoen? 

Kee Safety faldsikringsekspert udformer en kritisk analyse af f.eks hele tagfladen for at identificere de steder, og farer, hvor medarbejderen er udsat for størst fare. Dette sikre at de mest kritiske områder bliver beskyttet med en faldsikringsløsning øjeblikkeligt og derved overholder de gældende regulativer. 

Vores risikovurdering er baseret på to faktorer: 

1. Alvorligheden af eventuel kvæstelse 

Ved vurdering af faldsikring antages det altid, at en faldrelateret ulykke vil være livstruende. 

2. Sandsynlighed

Den største forudsigelse for sandsynligheden for en ulykke, er at gennemgå hyppigheden af eksponering for faren på taget.

RISIKO = ALVORLIGHED X SANDSYNLIGHED

Vi prioriterer vores risikovurdering baseret på den kritiske fare, og hvor ofte arbejdstagere udsættes for den. Hver lokation er unik, og f.eks kan dit tag kræve forskellige sikkerhedsløsninger.

 

Fordele ved Virtuel Sikkerheds Gennemgang

  • Giver dig mulighed for identificere de farer der kan være på f.eks dit tag, sikkert og komfortabelt fra dit "hjemmekontor". 
  • Giver dig en detajleret plan, proiteret områder markeret som kritiske. 
  • Tilbyder dig en specifik løsning som er tilpasset dit behov. 
  • En fuldstændig rapport, som du kan præsentere for dine kollegaer, den øverste ledelse samt den budgetansvarlige. 
  • En kordineret plan til inspektion. 
  • Øger sikkerheden for dine medarbejdere med en komplet faldsikringsløsning.
  • Vil forbedre anlæggets sikkerhed for at undgå sanktioner. 
  • Det er gratis og helt uforpligtende. 

 

Bestil din GRATIS Virtuelle Sikkerheds Gennemgang

 

For øjeblikkelig hjælp, kontakt venligst til Allan B Kjeldsen på +45 41 10 26 00 eller på email [email protected]