Knowledge Centre / Sikkerhedsudstyr

Er du en af de heldige, der arbejder under åben himmel på en byggeplads? Arbejder du på en byggeplads ved du, hvor vigtigt det er, at der er styr på det hele. Særligt sikkerheden er en høj prioritet, for en byggeplads er ikke altid helt ufarlig at færdes og arbejde på. 
Heldigvis kan det rigtige sikkerhedsudstyr sikre, at det er både trygt og sikkert for alle mand at færdes på byggepladsen – også når medarbejderne skal højt til vejrs. 
Hos Kee Safety er vi førende i at producere sikkerhedsudstyr til virksomheder rundt om i hele verden. Vores sortiment er stort, så I har mulighed for at få lige præcis den form for sikkerhedsudstyr, der gør det trygt for jer at arbejde i højderne.

Sikkerhedsudstyr

Hvad er sikkerhedsudstyr? 

Sikkerhedsudstyr er et begreb, der dækker over alle de forskellige løsninger, vi kan tilbyde til jer, der har et arbejde, der foregår i de højere luftlag. 
Det er sikkerhedsudstyret, der sikrer, at det er trygt at færdes og arbejde på eksempelvis taget af en bygning. 

Hos Kee Safety tilbyder vi et stort udvalg af sikkerhedsudstyr, herunder: 


​Derfor er en sikkerhedsline, du kan stole på essentiel 

Særligt en sikkerhedsline hører til den slags sikkerhedsudstyr, der er uundværligt for både dig og dine kollegaer, når der skal arbejdes langt over landjorden for at udføre dagens arbejdsopgave. 
En sikkerhedsline fra Kee Safety kan bruges på et hvilket som helst type tag, og så er den nem og hurtig at montere, så I hurtigt kan komme videre med arbejdet, uden at være bekymrede for sikkerheden. 

 

Benyt en sikkerhedsline og føl dig helt tryg, mens du udfører dit arbejde 

Den slags sikkerhedsline, du finder fra Kee Safety, er designet på en sådan måde, at den løber, som forbinder brugerens line med selve sikkerhedssystemet, nemt glider hen over hvert eneste beslag. 
Det betyder for dig som bruger, at der ikke er et eneste tidspunkt, hvor det er nødvendigt at afmontere beslaget fra selve linen. Der vil derfor ikke være et eneste sekund, hvor du som bruger ikke kan føle dig sikker, når du suser rundt oppe på bygningens tag. Sikkerhedslinen har din ryg i bogstaveligste forstand. 
Du har samtidig dine hænder fri hele tiden, når du benytter den form for sikkerhedsline. På den måde kan du uden problemer passe dit arbejde uden at skulle bekymre dig for, om du nu er godt spændt fast – for det er du. 

 

Med sikkerhedsudstyr til brug i højderne kan alle føle sig sikre

Det er ikke uden risiko at udføre et arbejde, som foregår mange meter over jorden. Det er derfor vigtigt, at I som arbejdsplads sørger for det rigtige sikkerhedsudstyr, så der ikke opstår arbejdssituationer, som kan få katastrofale følger. 
Heldigvis kan langt de fleste ulykker undgås, når sikkerheden er i orden. Og når sikkerhedsudstyr, såsom sikkerhedsliner fra Kee Safety, er en del af byggepladsen, kan I med ro i maven færdes på jeres arbejdsplads. 

 

Behov for sikkerhedsudstyr? Få en skræddersyet løsning tilsendt 

Mangler du sikkerhedsudstyr, som kan gøre det trygt for både dig og dine kollegaer at arbejde oppe i højderne? Hos Kee Safety har vi et stort udvalg af sikkerhedsudstyr - blandt andet sikkerhedsliner, som er gennemtestede og overholder ethvert sikkerhedskrav. 
Det betyder, at I er garanteret sikkerhedsudstyr, hvor I kan koncentrere jer fuldt ud om jeres arbejde – for sikkerheden er der allerede styr på. 
Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så I kan få en arbejdsplads, der er ekstra tryg og sikker? Så skal du bare udfylde vores kontaktformular - og så kommer vi med et pristilbud, som er fuldstændig uforpligtende.

Get in touch with our sales staff

Contact us to get specific pricing information or help with planning your project.