Sikker adgangsvej via platforms løsning

Installation Details

Kunden

Kunden har sin base i Ringsted. Der var brug for en Kee Safety løsning, som blev præsenteret af vores samarbejdspartner og distrubitør D-S Safety, som er placeret i Menstrup, lidt udenfor Næstved. D-S Safety er begyndt at sælge og levere faldsikringssystemer, såvel som certifikation og re-cerfikation af disse. 

Udfordringen

Der var behov for en sikker adgangsvej på kundens tag, til inspektion og vedligehold. I modsætning til hvad mange tror, er det at falde udover kanten, ikke den eneste fare ved at arbejde på et tag. Mange af nutidens tage er fyldt op med udstyr som Klimaanlæg, Ventilation og rørføringer samt ændringer i niveauet. Hvilket kan gøre det vanskeligt omend ikke usikkert og farligt at bevæge sig rundt på taget.  

Man kom frem til at en skræddersyet adgangsplatform ville være den ideele og mest effektive løsning til at passere hindringerne på kundens tag. 

Løsningen

Kee Safety tilbyder en bred vifte kundetilpassede trinplatforme og trinplatforme  løsninger  som er yderst effektive til at give sikker adgang på taget.

Standardløsningen på dette ville være en galvaniseret overgngsplatform svejset af en smed, som skulle løftes opp på taget med en kran. D-S Safety kontaktede Kee Safety og efterspurgte leveringstid og pris på vores alternativ.

Tegninger og specifikationer blev straks lavet og leveret af Kee Safety technical team placeret i Cradley, UK.

Kunden kunne se at løsningen fra Kee Safety, gav langt større fordele til en bedre pris - en reduktion på 10% sammenlignet med den svejste løsning - samt en forskel på 21 dage i levering og installationstid og uden behov for en kran for at løfte udstyret. 

Produktet

Fordelene ved Kee Safety step-overs og adgangsplatforme strækker sig langt ud over produktets omkostningseffektivitet. Vores overgangsløsninger er designet og bygget med de modulære produkter indenfor Kee Safety-serien, der ikke kræver svejsning, er hurtige og lette at sætte sammen uden specialuddannelse, og skulle der komme beskadige dele kan disse let udskiftes uden at skulle skære i løsningen og svejse den sammen igen.

Kee Safety step-overs og adgangsplatforme kan leveres i standardstørrelser eller designes skræddersyet og kan bruges på næsten enhver tagtype inklusive asfalt, beton og PVC uden at penetre selve tagoverfladen. Galvaniseret Kee Klamp gelændere og skridsikre nylon  trin gør det nemt og sikkert af bruge platformen. 

Løsningen blev leveret og installeret hurtigt med minimal afbrydelse af kundens daglige drift, og de var helt tilfredse med deres erfaring med både both Kee Safety og D-S Safety.

Theis Draeberg, CEO hos D-S Safety udtaler: ‘Vores kunde efterspurgte en sikker adgangsløsning. Vi vidste at en skræddersyet stålløsning ville være omkostningstung og besværlig at installere, og derfor var det naturlige valg Kee Safety´s skræddersyede platforme.

Platformene err meget nemme at installere uden behov for kranløft og kan tilpasses kundens specifikke behov. Kunden var meget tilfreds med løsningen og bemærkede især vores hurtige svar fra start til slut. Selv medarbejderne, der udførte installationen, var imporneret over hvor let det var, og hvor solid konstruktionen var, da den var færdig monteret.’

For yderligere information eller for at finde en løsning der dækker dit behov, kontakt Kee Safety på online kontact form.

Get Started with Your Solution Today

Related Products

Share


View More Installations