Sikker adgang til skrøbelige tage

Installation Details

EASI-DEC adgangssystemer, et Kee Safety-selskab, har leveret et udvalg af adgangsløsninger til Svenska Cellulosa Aktiebolagets fabrik i Ramsbottom. Disse dele giver sikker adgang til skrøbelige tage og skotrender for vedligeholdelse af tage.

SCA-personel kommer regelmæssigt på taget for at vedligeholde det, hvorfor en løsning til sikker adgang ønskedes. BOARD-WALK og VALLEY-WALK, en del af Easi-Decs sortiment for adgang til tage i industrien, blev installeret for at give sikker adgang hen over det skrøbelige tag. Begge produkter er en del af Easi-Decs sortiment for adgang til tage, og overholder relevante sundheds- og sikkerhedsdirektiver.

En transportabel gittergangbro

BOARD-WALK er en transportabel gittergangbro, der går fra tagkanten til tagryggen. På systemet fordeles vægten hen over støttelægterne, så arbejderne kan bevæge sig langs hele systemets længde. Konstruktionen af aluminium af høj kvalitet vejer minimalt, er let at transportere og kan bruges på tage op til 30 grader.

Mobile gangstativer

Desuden blev der installeret fem VALLEY-WALK-systemer på taget for at give sikker adgang hen over skotrender. De mobile letvægtsgangstativer er beregnet til en eller to personer, når der arbejdes langs tagrender. Udliggere er fyldt ud med sikkerhedsnet og er forsynet med stødabsorberende materiale. VALLEY-WALK er egnet til typisk symmetriske skotrender, men kan også justeres, så systemet passer til ujævne strukturer.

Get Started with Your Solution Today

Related Products

Share


View More Installations