Selskabsoversigt

Selskabsoversigt

Kee Safety er en førende global leverandør af komponenter og kundetilpassede systemer til rækværker, barrierer tagkantssikring og faldsikring samt udstyr til sikker adgang til arbejde i højden. Selskabet er grundlagt i UK i 1934, og sortimentet er udvidet fra at omfatte de originale KEE KLAMP - produkter til en portefølje af sikkerhedsudstyr, alt sammen designet til at være på den sikre side.

 

Kee Safety bestræber sig på at fremskaffe det højeste niveau af sikkerhedsløsninger. Vores produkter bruges til at beskytte mennesker ved mange anvendelsesmuligheder og lande rundt om i verden. Vi betjener kunder og klienter af enhver størrelse og udvikler løsninger til ethvert projekt. Fra kode-overholdende sikkerhedsprodukter til tage, såsom KEEGUARD og sikring mod fald i ovenlysvinduer eller DDA-håndlister og overholdende sikkerhedslister. Intet håndlisteprojekt er for stort eller sikkerhedsrækværk for småt til Kee Safety.

Et sikkerhedsproduktsortiment under konstant udvikling

KEE KLAMP støbejernsfittings og KEE LITE letvægts-aluminumsfittings udgør et omfattende sortiment af komponenter, der kan anvendes til at udvikle kundetilpassede sikkkerhedsrækværker, håndliste- og sikkerhedslisteløsninger. KEE ACCESS komponenter anvendes til håndlister for at overholde kravene i UK Equality Act (tidligere Disability Discrimination Act DDA) og Building Regulations Part M.

Desuden tilbyder vi KWIK KIT færdigemballeret sikkerhedsrækværkskit som en hurtig sikkerhedsadgangsløsning, som vås i 6 versioner.

Som eksperter i sikkerhed på tage tilbyder vi en omfattende portefølje af sikkerhedsløsninger til tage. Vores udstyr til sikkert arbejde i højden omfatter både kollektive og personlige faldsikringsløsninger.

KEEGUARD faldsikkerhedssystemet til tage er førende på markedet på sit felt, fordi det er et pålideligt permanent faldsikringssystem, der ikke går igennem tagets membran. Dette modulære sikkerhedslistesystem til tage er testet og bevist og overholder eller er bedre end de foreskrevne sikkerhedsstandarder for faldsikring, inkl. OSHA, EU-direktiver & CDM-regulativer.

KEE DOME er specielt udviklet til faldsikring ved ovenlysvinduer og er et fritstående sikkerhedslistesystem, der ikke går igennem tagets membran. Dette produkt støttes af vægte af genindvundet PVC, hvilket giver en ovenlysvinduesbarriere, der er let at opføre, og som kan forblive som en permanent montering eller let kan afmonteres og flyttes et andet sted hen.

Det personlige faldsikringssortiment omfatter KEELINE, et horisontal livlinesystem til montering på en masse forskellige tagtyper og også bygningskonstruktion, og en overliggende sikkerhedsline, samt KEE WALK, et taggangbrosystem, der designet til at overholde testkravene i EN516.

KEE ANCHOR-dødvægtmandeankersystemet er designet til brug, hvor kollektiv sikring ikke er en mulig løsning. Et modulsystem, KEE ANCHOR er designet til at tilvejebringe et sikkert arbejdsmiljø, hvor hverken faldstandsning eller tilbageholdelse ønskes. Grundlaget for vores system er WEIGHTANKA-dødvægtproduktet, der egner sig til brug på et antal tagoverflader. Det kan også anvendes til at forbinde en horisontal sikkerhedsline mellem et antal basissystemer, som en arbejder kan koble sig på for sikker adgang hen ad et tag. Det kendes om vores WIREANKA-system. Dødvægten udgør også den platform,ud fra hvilken ACCESSANKA kan monteres, hvilket udgør et sikkert transportabelt produkt til tovadgangsarbejdere til at fire ned ad bygninger. KEE ANCHOR-produktfamilien er en omkostningsbesparende løsning på arbejde i højden.

Vores faldsikringsportefølje omfatter også et sortiment af sikkerhedsringbolte, KEE IBOLT, og et fritstående adskillelsessystem, KEE MARK, som er ideelle som midlertidige løsninger.

Kee Safety leverer også et bredt sortiment af Safe Access Solutions (løsninger til sikker adgang) Vores portefølje af løsninger for sikker adgang gør, at mennesker kan arbejde sikkert, hvad enten det er på et tag, en platform i højderne eller i et produktionsmiljø.

Safe Access-løsningssortimentet omfatter en portefølje af selv-lukkende, fjederbelastede sikkerhedslåger, KEE GATE, der kan anvendes både indendørs og udendørs. Vi tilbyder også et sortiment af mobile eller stationære kundetilpassede adgangsplatforme, som kan designes og bygges iht. kundespecifikationer vha. KEE KLAMP- eller KEE LITE-fittings. Der er kommet en ny type platform til, trinplatforme, som kan kunde-designes, for sikker adgang til tagområder, der ville være svære at nå på anden vis.

Vi tilbyder også midlertidige arbejdsplatforme til arbejde i højden, og udstyr til adgang til skrøbelige tage.

Kee Safety tilbyder også de alsidige monteringsjern til stålrækværker, som anvendes i vid udstrækning i gardinvægge og andre sekundære stålrækværker. BEAMCLAMP stål-til-stål-forbindelsesprodukter holder nyt stålrækværk, riste og gulvplader i position; BOXBOLT, et godkendt monteringsjern med blind hulning anvendes i strukturelt stålrækværk, hvor adgang er begrænset til den ene side.

Kontakt os

  • Unisystemer AS
    Nedre Båstad vei 18B
    1387 ASKER
    Norway
  • +47 66 900 700
  • -

Følg os